Altrecht GGZ werkt voluit met de Danthe Methode

Op de leidinggevenden dag van Altrecht GGZ heeft Stefan Lightfoot, adviseur bij Danthe, de vernieuwde Danthe Methode gepresenteerd.

Altrecht werkt al enige tijd met de Danthe Methode als onderlegger voor de plan en besluitvorming binnen de organisatie. OR in de kop en de staart van veranderingen en de planvorming doormiddel van medewerkers participatie daar tussenin. Kort door de bocht is dat de essentie van de Danthe Methode. De OR en de RvB zijn erg enthousiast en wilden dat op de leidinggevenden dag overbrengen aan de alle leidinggevenden.

De vernieuwde Danthe Methode gaat een stapje verder dan het kop – staart principe. Co – Operatie staat centraal. De grenzen tussen de formele en de informele medezeggenschap zijn daarin niet meer te herkennen. Co-Operatie is de bovenste trede van de Medezeggenschapladder die Danthe heeft ontwikkeld. Daarnaast werkt Danthe met het Medezeggenschap Canvas.

Wil je meer weten over de Danthe Methode, de ladder en het canvas neem dan contact op met Stefan Lightfoot, 06  115 111 47 of stuur hem een mail

Voor meer informatie klik hier.